Arruba

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: dada999

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      l vývar dobrý, silný (používám králičí i s masem)
    • cibule velká
    • 2
      ks brambory střední
    • 1
      ks cuketa malá, neloupaná
    • mražená kukuřice půl sáčku
    • 500
      ml rajčatové pyré
    • 3
      stroužek česnek
    • rajče není nutné
    • sůl
    • 1
      lžička koriandr - mletý
    • 1
      lžička tymián mletý
    • 3
      ks bobkový list
    • chilli papričky kolik snesete (nebo celá paprička co máme)
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a chilli papričku též nadrobno, později přidáme nadrobno nasekaný česnek. Přidáme veškerou zeleninu (brambory na kostičky, cuketu na čtvrtměsíčky, rajče libovolně, kukuřici prosím nekrájejte), přidáme koření (nebojte není to moc, berte menší lžičku), vlijeme rajčatové pyré, vaříme 20 minut přidáme petrželku a vložím uvařené pokrájené králičí maso (není povinné, ale dobré).

Komentáře k receptu

  • Dada
    Dada |

    21. 2. 2008 14:30

    z karibiku, nejdůležitější je tam to koření, zeleninu lze dát i jinou

  • milena kubikova
    milena kubikova |

    15. 2. 2008 15:07

    tak toto je ozaj zaujimavy receptik.....podla nazvu je to nie tunajsie....odkial to pochadza?

  • Lenka
    Lenka |

    15. 2. 2008 10:00

    Potěšila jste mně. Já takhle jednou za čas dělám z kuřecího rajskou a snad kromě brambor do ní dávám úplně to samé. Takže mohu potvrdit, že je to dobrá polévka! Někdy přidám jen zelené fazolky a kopr a udělám ji lehce sladkokyselou.