Čerstvý zázvor oloupeme a najemno usekáme. Mrkev dobře očistíme a nakrájíme na šikmé plátky, ze kterých případně malými formičkami vykrájíme různé...
více o Asijská polévka
Jidášovo ucho spaříme horkou vodou a necháme 15 minut odstát. Potom tvrdší část nakrájíme nadrobno.
Všechny ingredience kromě piva a rýžového papíru...
více o Jarní závitky z Vietnamu
V hlubší pánvi rozpálíme tři lžíce oleje a na něm krátce osmažíme plátky česneku. Přidáme kuře a zeleninu a vše krátce osmahneme. Přidáme dvě lžíce...
více o Filipínské nudle
Na pánvi wok osmažíme cibuli, česnek (obojí nakrájené na úzká kolečka), přidáme chilli papričky zbavené semínek a nakrájené na malé kousíčky. Až...
více o Filipínské bihony
Nudle přelijeme vroucí vodou a necháme cca 3 minuty stát (dle návodu), pak slijeme. Zelí pokrájíme na nudličky a spaříme vroucí vodou, kterou slijeme,...
více o Houbový salát se skleněnými nudlemi - ostrý
Do hrnce nalijte 1,5 l vody, vložte 400 g kuřecího masa (nejlépe prsa), kostku slepičího bujonu,1 cibuli, kousek pórku a osolte. Zvolna vařte do měkka...
více o Ostrá polévka s paprikami