361
Listy medvědího česneku přeberte, umyjte a nasekejte na kousky. Rozmixujte společně s hrstí piniových oříšků, trochou olivového oleje a trochou soli.... více o Pesto z medvědího česneku
Listy medvědího česneku umyjte a nasekejte najemno. Máslo nechte změknout do pokojové teploty a pomocí šlehače nebo ruční metly utřete společně s... více o Máslo s medvědím česnekem
prsa nakrájíme na kostičky. Velikost je podle uvážení. Kuřecí kousky osolíme a opepříme. Vložme do misky a zalijeme asi 4-6 polévkovými lžícemi medu a... více o kuřecí v medu
Troubu zapněte na 200 °C. Paličky osolte, opepřete a dejte na chvilku péct, aby se maso zatáhlo. Česnek prolisujte a smíchejte se všemi zbylými... více o Paličky s tex mex omáčkou
Kuřecí řízky prokrojíme (nedokrojíme) a vytvoříme tak větší plátek, který přes igelit naklepeme. Jiný druh masa pouze naklepeme. Na plátek naklepaného... více o Hermelínové měšce (kapsy)
Plátky masa naklepeme, pokud použijeme kuřecí řízek, nejprve ho prořízneme (nedokrojíme) a vytvoříme tak větší plátek. Plátky osolíme, do jejich... více o Sýrovo-jablečné měšce (kapsy)
Maso buď opatrně prokrojíme tak, že do něj uděláme hluboký zářez, který nedokrojíme, maso otevřeme a přes mikroten nebo fólii naklepeme, nebo plátky... více o Měšce (kapsy) s kapustičkami - dušené
- podélně rozkrojené lilky bez konců nakrojíme šikmými zářezy v dužině a pokapeme olejem, pečeme na 190°C do změknutí (cca 45 minut - záleží na tom,... více o Melitzanosalata - řecký lilkový předkrm
Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Uprostřed plátky potřeme cottage sýrem, posypeme křenem a poklademe jablky. Maso s náplní pak pevně... více o Cottage křenové závitky (měšce) s jablkem
Maso pokrájíme na plátky, po stranách plátky nakrojíme, jemně naklepeme (stačí rukou), aby se nám při smažení nekroutily, osolíme, opepříme. 1/... více o Česnekovo-zázvorové medailonky
Z těsta uděláte beztvaré placky a upečete na 180 stupňů asi 10 minut a necháte zchladnout. Mezitím si uděláte krém z 1 másla (trochu změklého) a 1... více o Medovníčkové koule
Mouky smícháme se solí a citronovou kůrou v míse, uprostřed uděláme důlek, do něj rozdrobíme droždí a nasypeme vanilkový cukr. Přilijeme polovinu... více o Jidáše - medové
Omytý a na jednotlivé listy rozebraný hlávkový salát rozložíme na talíř, poklademe jej kousky melounu, které vykrájíme lžící a přidáme dílky pomeranče... více o Melounový salát
Kýtu odblaňte a nakrájejte na cca 1-1,5 cm široké plátky. Lehce plátky naklepejte klouby prstů (můžete maso naklepat i přes igelitový pytlík, aby se... více o Telecí medailonky s parmskou šunkou a čerstvou šalvějí
Dužninu nakrájíme na menší kousky. Přidáme med,mléko a umixujeme. Necháme vychladit. \\ Naplníme poháry a zdobíme šlehačkou. Dobrou chuť!... více o Melounové tajemství
Koleno očistíme, dáme do většího hrnce s vařící vodou, přidáme očištěnou zeleninu a koření, osolíme. Vaříme asi jednu hodinu. Česnek utřeme solí a... více o Medové koleno na pivě
Jablka a hrušky oloupeme, odstraníme jádřince a pokrájíme na kostičky. Salát omyjeme a natrháme nebo pokrájíme. Sýr nakrájíme na malé kostičky. Vše... více o Podzimní salát se sýrem a medovou zálivkou
Jahody omyjte, nakrájejte do mísy na plátky, zasypte vanilkovým cukrem a promíchejte. Sněhové pečivo nalámejte na kousky a v pohárech či miskách... více o Eton Mess
Vepřovou panenku nakrájet na medailonky a naklepat. Marináda: Vejce rozklepněte a dejte do mísy. Přidejte sůl, Worchestrovku a hořčici. Zamíchejte.... více o Medailonky po rošťácku
Nejprve si vymažeme zapékací mísu nebo pekáček máslem. Potom do něj nakládáme klobásky. Rajčata překrojíme napůl a dáme také do pekáče. Dáme na 15 min... více o Zapečené medové klobásky
Ve směsi z poloviny vína, oleje a hořčice nechte marinovat asi 30 minut maso. Zbylý olej rozehřejte a osmažte na něm očištěnou a na kostky nakrájenou... více o Medailonky v zelenině
Oloupanou a očištěnou cuketu nakrájíme na kostky. Kostky vložíme do zapékací mísy, osolíme, pokapeme olejem a pečeme v troubě na 180° C asi 20 minut.... více o Cuketa na medu
Nejdříve si připravíme mexickou směs (Mexická chuť), kterou podusíme na pánvičce a dáme bokem, dokud nebude připravené maso. Potom si zvlášť podusíme... více o Mexické maso
Změklé máslo, med, kokos a Piknik v míse promícháme (nejlépe šlehačem) a poté podle hustoty těsta přidáváme rozdrcené piškoty. Pak už ručně, jelikož... více o "Piknik" medové kuličky - kokosové
Vejce rozšleháme s troškou soli, přilijeme mléko, přisypeme mouku a dobře promícháme. Směs necháme cca 20 stát, pokud chceme, můžeme dochutit špetkou... více o Palačinky se sýrovou smaženicí a medvědím česnekem
Batáty nastrouháme do mísy na jemném nebo hrubém struhadle (můžeme namíchat). Přidáme drobně pokrájenou slaninu, na nudličky pokrájený medvědí česnek ... více o Batátové bramboráčky s medvědím česnekem
Maso pokrájíme na plátky, které po stranách nařízneme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily a naklepeme. Pokud si netroufneme odhadnout slanost... více o Pikantní medové plátky na pánev nebo gril
Housenky: Napíchněte 3 kuličky hroznového vína zelené barvy na špejli. Mezi ně napíchněte tři zelené medvídky od Pedra. To samé zopakujte ještě... více o Hroznové housenky a ještěrky s Pedro medvídky
Uvedené ingredience dejte do mísy. Dobře promíchejte. Maso se do marinády snažte naložit vždy den předem (ryby postačí marinovat kratší dobu) příp.... více o Meduňková marináda s mátou a jogurtem
Všechny ingredience pořádně promíchejte, dejte do vakuově uzavíratelného sáčku a do něj vložte naporcované kuře nebo lososa tak, aby bylo maso obalené... více o Medovo-hořčičná marináda na kuře i lososa
Zelí pokrájíme na slabé nudličky, které dáme do mísy, mírně osolíme, dochutíme dle chuti medem a citronovou šťávou. Vše, nejlépe v rukách promícháme,... více o Zelný medový salát s paprikou
Smíchejte obě mouky se lžicí maca, droždím a solí. Ve druhé míse utřete máslo s cukrem a vejcem, přidejte pomerančový extrakt a směs přilijte k moukám... více o Měkké koláčky s kandovaným zázvorem sypané macou
Kuřecí maso pokrájíme na nudličky nebo kostičky, osolíme a opepříme. Pórek pokrájíme na kolečka a dáme na kousek másla osmažit dosklovata. Žampiony... více o Žampionové kuřecí s medvědím česnekem
Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny. Pampeliškové listy promícháme se zálivkou z vinného octa, medu, oleje a hořčice a dochutíme... více o Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
Na másle osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata, kterou následně zasypeme moukou. Za občasného promíchání necháme mouku zpěnit a lehce zrůžovět,... více o Polévka (nejen) z medvědího česneku
Ve šlehací nádobě vyšleháme vejce se solí, pepřem a muškátovým květem, přilijeme mléko, přisypeme drobně pokrájenou slaninu a na nudličky pokrájený... více o Lívanečky s medvědím česnekem
Na kousku másla osmažíme drobně pokrájenou cibuli dosklovata, přidáme osmažit na nudličky nebo kostičky pokrájenou slaninu a pokrájené osolené a... více o Kuřecí na houbách s medvědím česnekem
Na másle osmažíme dosklovata pokrájenou menší šalotku, ke které přihodíme osmažit na kolečka pokrájený chřest, ze kterého jsme odřízli špičky, které... více o Chřestová smaženice s medvědím česnekem
Troubu si rozehřejte na 120 °C (horkovzdušnou na 100 °C, plyn na 1 stupeň) a připravte si velký plech na pečení s pergamenovým papírem. V pečlivě... více o Jahodový Eton Mess (smetanový dezert s rozdrcenými pusinkami)
Meloun nakrájíme na kousky. Vymačkáme šťávu ze 2 citrónů, přidáme cukr/med. Vše společně rozmixujeme a smícháme s vychlazenou vodou. Následně vše... více o Melounová limonáda
Do hrnce dáme med a cukr a necháme vařit (na 7). Až bude vše rozpuštěné. Přidáme vločky a kakao a ztlumíme (na 5). Necháme chvilku bublat a pořádně... více o Medové bochánky
Maso omyjeme, osušíme a ze všech stran osolíme. Pečeni vložíme do pekáče s olejem, podlijeme vodou, přidáme rozdrobenou kostku vývaru a pečeme při... více o Vepřové s cibulkami na medu
Listové těsto rozválíme na pomoučněném vále. Na těsto naskládáme(nasypeme) nalámané kousky piškot, nasekané ořechy, kostičky jablek a posypeme... více o Medový listový závin
Než začneš, vyndej si z lednice máslo (Zlatou hanou) a dej se Salkem na stejné místo, aby měli stejnou teplotu a nesrazil se krém! Všechny ingredience... více o Medovník z Počernic
Nejprve si vypracujeme těsto z mouky, moučkového cukru, prášku do pečiva, vanilkového cukru, Hery, 2 vajec. Asi 3/4 těsta odkrojíme a rozložíme ho do... více o Koláč pro medvěda
Máslo, cukr, med a žloutky utřete se dvěma lžícemi vody a rumem. Vetřete citronovou kůru, vanilku, sodu a nakonec mouku. Vypracujte těsto, vyválejte... více o Medové tyčinky podle časopisu F.O.O.D.
Z vody, cukru a medu svařte hustý sirup. Vsypte strouhaný kokos a tvarujte kuličky. Obalujte je v kokosu a kakau.... více o Medové kuličky s kokosem
Orestujeme medailonky na oleji, přebytečný olej odlijeme , stačí trochu ať to není moc mastné s výpekem, tak 1 polívková lžíce. Pak do pánvičky s... více o Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme vodu, olej, mouku a dobře promícháme, nakonec vmícháme i tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na pečící papír... více o Kokosovo-medová roláda
Maso pokrájíme na plátky, naklepeme a strany nakrojíme, aby se nekroutily při smažení. Připravené plátky osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji... více o Medailonky s čínským zelím - minutka
Ze surovin na těsto zpracujte husté těsto. Rozdělte na několik částí, podle velikosti plechu tak, abyste získali tenké pláty. Pečte při 180°C cca 10 -... více o Medovník s čokoládou
Nic nebylo nalezeno
Nic nebylo nalezeno