Nové komentáře

Kuřecí směs Indie

Kuřecí směs Indie

02.12.2016 | 11:21 girlska

Dobrý, rychlý, jednoduchý :) více

Tatrankové pracny-voňavé

Tatrankové pracny-voňavé

29.11.2016 | 19:10 Martina Kottová

Jsou výborný.Děkuji za recept a dávám velkou jedničku. více

Babiččiny halušky

Babiččiny halušky

29.11.2016 | 13:26 recepty73

...ze syrových ;-) ...já tentokrát nedával uzené a použil je jako přílohu k bůčkové roládě více

Linecké těsto pro začátečníky

Linecké těsto pro začátečníky

28.11.2016 | 11:12 meisterovaa

Tak jsem vyzkoušela tento recept,a musím napsat, že to bylo super, prostě nej nej recept bez chybičky. Děkuji :-) :-* <3 více

Čokoládová poleva

27.11.2016 | 22:03 pavlina martinez

nevim kde jsem udelala chybu, ale moc se mi nepovedla. Navic jsem tam hodne citila ten tuk. více

Božský mrkvový koláč

Božský mrkvový koláč

27.11.2016 | 14:40 Rosseta

Je to vynikající koláč. :-) Přiměřeně vlhký i sladký, krásně voní a díky ořechům je co kousat (i když kvůli nim je taky značně rozpadací, je až nemožné ukrojit menší kousek bez rozdrobení). Na druhou stranu pomazánkovou polevu bych si klidně odpustila. Koláč je lepší bez ní. více

Sýrovo-brokolicová pomazánka

26.11.2016 | 16:10 Pačes

No, keďže majonéza obsahuje surové vajce, túto pomazánku môžeme použiť maximálne tak doma. Nie na prenos, napr. deckám do školy alebo sebe do zamestnania. Namiesto majonézy by som použil tvaroh alebo ju nepoužil vôbec. V ingredienciách je tavený syr a nivový krém, bohato majonézu chuťovo zastúpia.
Čo sa týka brokolice, varením stratí farbu, chuť a vyše 60% zdraviu prospešných látok. Namiesto varenia ju treba napariť. Buď v parnom hrnci alebo (kto ho nemá) na knedľovacom rozkladacom sitku. Narežeme ju na malé súkvetia, hlavnú hrubú stonku prerežeme na polovicu, ostatné stonky necháme tak. Paríme dovtedy, kým nezmäkne. Zachová sa tak aj farba, aj chuť, aj obsahové látky.
Brokolicu necháme vychladnúť a stonky nakrájame ako cibuľu, tzn. skôr menšie kúsky. Vložíme do misy, pridáme ostatné ingrediencie a rozmixujeme mixérom. Do hotovej kaše pridáme za dve hrste pažítky alebo jednu misku žeruchy (je dosť aromatická, takže fakt stačí tá miska, v ktorej ju predávajú v obchode). Treba ju ale predtým ostrihať na menšie kúsky, asi ako keď sekáme do ryže petržlenovú vňať. Pažítku (žeruchu) potom vmiešame buď hnetovacími nástavcami na mixéri (tie na miesenie cesta) alebo ručne - varechou. Mixovacie nástavce by nám ju rozmixovali.
Pred použitím je dobré ju dať aspoň na 3-4 hodiny do chladničky na spodok.
:-P :-P :-P :-P :-P více

Malinový dort - bez křoupání

Malinový dort - bez křoupání

26.11.2016 | 10:45 iw

Nejlepší <3 Těsta teda dělám dvojitou porci... a na vrch jsem šlehala smetanu, vanilkový cukr + tvaroh :-P více

Jedlé kaštany - pečené, vařené

Jedlé kaštany - pečené, vařené

25.11.2016 | 8:54 Anna Doležalová

Já mám nejraději kaštany v syrovém stavu. Jenom je sloupnu s hnědé kůže a nožíkem na loupání brambor je očistím od vnitřní slupky a potom jenom koušu. Takhle jsme to dělávali jako malé děti a dělám to dodneška. Zatím mám dobré zuby, syrové kaštany jsou dost tvrdé. :-P více

Pravá italská pizza pro každého

Pravá italská pizza pro každého

23.11.2016 | 19:12 kobylkasarinka

Miluji tuhle pizzu i celá moje rodina. Dokonce i členové, kteří pizzu nejí si jí dali a dokonce i chválili :) Nikdy předtím jsem pizzu nedělala, tuhle poprvé před rokem a od té doby ji máme opravdu často, jednou jsem dělala 6 pizz a všechny se snědly :-D málem jsme praskli :-D více

Špekáčky na pivu II.

Špekáčky na pivu II.

23.11.2016 | 16:30 Tomi71

je někde uvedeno, kolik ingrediencí? Potřebuji udělat pro cca 35-40 lidí. Díky více

Domácí široké nudle

Domácí široké nudle

22.11.2016 | 11:37 allena89

Super recept! Dělám je pravidelně, někdy i tenké do polévky, vývar není zakalený, ale nejlepší jsou s mákem. více

Eintopf s červenou řepou

Eintopf s červenou řepou

21.11.2016 | 12:04 ivculastoki

Dělala jsem o víkendu, no prostě vynikající záležitost, dávám za 1 <3 více

2x křenová omáčka se smetanou

2x křenová omáčka se smetanou

21.11.2016 | 8:58 BronislavaP

Moc dobré více

Blesková rýže kari podle Lidušky

Blesková rýže kari podle Lidušky

21.11.2016 | 8:55 BronislavaP

Skvělá rýže... :-) více

Gulášová polévka z mletého masa

Gulášová polévka z mletého masa

20.11.2016 | 22:12 KaRa

Vynikající! I s bezlepkovou moukou Jizerkou... ;-) více

Batáty ve slanině

Batáty ve slanině

20.11.2016 | 16:37 girlska

Ježiš, to je dobrota :-D
Dobrý teply i studený! Nešlo mi to moc obalovat, tak jsem tu slaninku na to jen pokládala. A koření jsem měla grilovací.
Dip jsem udělala ze zakysanky, nivy, česneku, pepře a bazalky. více

Tvarohový makovec

Tvarohový makovec

19.11.2016 | 18:41 Laška

Dnes jsem vyzkoušela tento recept i když s malou obměnou, dala jsem třtinový cukr a špaldovou mouku a trochu mléka, chutná výtečně :-) více

Celerová pomazánka s vejcem

Celerová pomazánka s vejcem

19.11.2016 | 10:26 RobertM82

Ten celer uvařit, ano? více

Uzené maso na česneku

18.11.2016 | 22:27 Tinkapletinka

Jen mi chybí udaj jak dlouho cca dusit a jak dlouho péct a nam kolik stupnu ?! :-\ Tak se to zítra povede ! více

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web