Eton Mess

Hodnocení:

Moje:

10 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g jahody
    • 1
      lžíce vanilkový cukr
    • 1
      balení sněhové pečivo
    • 500
      ml smetana ke šlehání ušlehaná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jahody omyjte, nakrájejte do mísy na plátky, zasypte vanilkovým cukrem a promíchejte. Sněhové pečivo nalámejte na kousky a v pohárech či miskách vrstvěte s jahodami a šlehačkou. Kontrast křupavých pusinek, šťavnatých jahod a hedvábné šlehačky je přesně tím, co toto typicky britské jídlo proslavilo po celém světě.

Komentáře k receptu

  • viktoria
    viktoria |

    24. 8. 2012 20:21

    Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page. je to dobre