Vepřové maso na paprice

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 14
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Eva1

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřová plec
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      lžička ocet
    • 0,5
      lžička cukr
    • 2
      mletá paprika
    • 1
      kostka vývar
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • petrželová nať

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na silnější nudle, osolíme, opepříme a za stálého míchání opečeme na rozehřátém oleji.
2
Přidáme prolisovaný česnek, bob.list, Vegetu, ocet, cukr a mletou papriku. Podlijeme masoxovým vývarem, přidáme drobně nakrájenou cibuli a na osminky nakrájená rajčata, přiklopíme a dusíme doměkka.
3
Nakonec šťávu zahustíme Solamylem, povaříme a ochutíme drobně nakrájenou petrželovou natí.
4
Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jaroslava chalupova
    jaroslava chalupova |

    10. 5. 2014 15:21

    Vyborne a rychle. Jen jsem nedala zadny masox, ale tretinku piva. Budu delat zase.

  • jhosso
    jhosso |

    22. 12. 2010 23:56

    Fakt výborný recept :) mňam

  • míša sethy
    míša sethy |

    4. 11. 2009 15:12

    Zrovna jsem uvařila, a joo je to dobré a taky rychlé. Určitě jsem to nevařila naposledy.