Vepřové maso na kmínu a pivu

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 10
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřové maso
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžička kmín
    • 500
      ml pivo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce chleba (Strouhaný chléb)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle zpěníme cibuli, vložíme na kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme pivem a dusíme s pepřem a kmínem. Nakonec necháme vydusit šťávu, zasypeme chlebem, podlijeme troškou vody a pivem a povaříme. Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petr
    Petr |

    19. 3. 2016 13:21

    Hodně dobrý žrádlo <3

  • Vlaďka
    Vlaďka |

    14. 10. 2012 13:32

    Moc fajn,oběd:-)díky :-)

  • taddy1
    taddy1 |

    9. 4. 2012 00:14

    Zahušťuje se strouhaným chlebem, tak by měl být ani čerstvý, ale ani jako kámen. Tvrdší, aby šel dobře strouhat. :-)

  • pippiva
    pippiva |

    6. 6. 2011 14:42

    Vyborne, neni co dodat. 8-)

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    15. 6. 2006 12:33

    Moc dobré.Kostky masa jsem na cibulce zprudka orestovala,potom jsem překryla na čtvrky nakrájenýma bramborama,osolila a zalila pivem.Dala do trouby a asi 1 a čtvrt hodinky pekla.Chlebem jsem už nezahušťovala.S hlávkovým salátem výborné.

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    6. 6. 2006 11:38

    Vypada to velice lakave. Chleba se dava cerstvy nebo tvrdy?

  • Turča
    Turča |

    5. 6. 2006 12:36

    Mňaminka. Díky

  • hugo hash
    hugo hash |

    17. 5. 2004 00:24

    mazec