Excelentní zážitek

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso prsa
    • 1
      ks hermelín
    • kečup - jemný
    • minutková šťáva
    • smetana
    • chilli
    • olej
    • pepř mletý
    • koření na steak
  • Pro labužníky
    • tabasco
  • příloha
    • rýže
    • těstoviny

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Prsíčka si nakrájíme na jemné nudličky a okořeníme je steakovým a pepřovým kořením. Zprudka je orestujeme a přidáme na kostičky nakrájený hermelín, zastříkneme kečupem a zalijeme minutkovou šťávou, zalijeme smetanou, přidáme chilli a dochutíme dle potřeby steakovým kořením nebo také vegetou.
2
Toto jídlo je velice jednoduché na přípravu, ale věřte nebo ne, výsledek určitě stojí za to. Jako přílohu bych doporučil těstoviny nebo různě upravenou rýži.
3
Poznámka: labužníci pro extra pikantní jidla si přidávají při expedici tabasko či jiná dochucovadla.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Martin
    Martin |

    7. 7. 2015 16:42

    Pejsek a kocicka vari, fakt hnus, tomuhle rikate vareni?

  • Sandra
    Sandra |

    25. 1. 2013 12:30

    Výborné! :-)

  • Maněnka
    Maněnka |

    15. 4. 2012 13:50

    Jednoduché,rychlé a moc dobré...Možná místo celého hermelínu bych dala jen půlku =)

  • jana
    jana |

    29. 1. 2011 17:06

    diky za recept, fakt dobry

  • lenka
    lenka |

    27. 1. 2011 11:33

    Výborné!!!!rodinka si pochutnala a ani nepoznali že je tam hermelín :-P doporučuji!!! <3

  • nightporter
    nightporter |

    8. 11. 2010 14:32

    To se nedalo jíst...je to přeplácaná kombinace všeho možného, navíc kečup by opravdu měl zůstat tabu, pokud neohřejeme párek.

  • Jana Chlupová
    Jana Chlupová |

    24. 9. 2008 15:18

    minutková šťáva je osmažená cibulka, hladká mouka a pak se to zalije cca 2dl vývaru, třeba i z kostky.. je to hrubá bílá omáčka, podobná Velouté.

  • Anonym
    Anonym |

    3. 11. 2007 23:38

    Recept jsem dělala a celkem jsme si pochutnali. Domnívám se, že tou minutkovou šťávou je myšlena od Maggi Šťáva ke kuřeti nebo Šťáva k vepřovému masu. Obojí je dost dobré a často používám, někdy místo bujonu.Pokud neznáte, poohlédněte se tam, kde prodávají bujony od Maggi.

  • milan
    milan |

    2. 11. 2007 21:34

    Není náhodou minutková šťáva UHO (univerzální hnědá omáčka)?

  • Věra Dvorská
    Věra Dvorská |

    30. 9. 2006 20:28

    Bylo to dobré, ale nevím jestli to mnělo chutnat tak jak to chutnalo protože nevim kolik čeho a minutková šťáva?Excelentní to asi je když víte kolik se toho všeho dává takhle to bylo docela dobré.

  • Daniela
    Daniela |

    27. 9. 2006 09:42

    vyzera to moc lakavo, ale tiez neviem co je minutkova stava... obavam sa, ze bez cohokolvek z receptu neutrafim presnu chut ;o)

  • Lidka Kábrtová
    Lidka Kábrtová |

    26. 9. 2006 13:04

    Tabasco mám doma jen kvůli Bloody Mary...mňam, mňam...

  • Dasa
    Dasa |

    26. 9. 2006 11:29

    poraďte jakou minutkovou šťávu?

  • martin jirout
    martin jirout |

    25. 9. 2006 22:47

    to děláte ovšem velice dobře Arian...

  • Airan
    Airan |

    25. 9. 2006 13:48

    Verim, ze to bude "excelentni zazitek". Beru to i s tim tabascem:-)