Autor:

Medailonky v zelenině

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Portské víno 2 lžíce
Olivový olej 2 lžička
Hořčice 2 lžička
Vepřová panenka 2 plátek
Mrkev 300 g
Brambory 200 g
Lilek 250 g
Zeleninový vývar 250 ml
Smetana ke šlehání 50 g
Tymián
na dochucení
 
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Medailonky v zelenině

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Vepřové

Ve směsi z poloviny vína, oleje a hořčice nechte marinovat asi 30 minut maso.

Zbylý olej rozehřejte a osmažte na něm očištěnou a na kostky nakrájenou zeleninu, zalijte 100 ml vývaru, poduste asi 15 minut a dochuťte solí, pepřem a tymiánem.

Medailonky osmažte bez tuku, v téže pánvi svařte portské, zbylý vývar a smetanu a podávejte k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Mák Makové variace - už jste ochutnali makovou zmrzlinu? Články z

Komentáře k receptu: Medailonky v zelenině

Komentáře

  1. Alena28   18.11.2012 | 14:53 | reagovat |

    Včera jsem vyzkoušeli tenhle recept a bylo to skvělé. Použili jsem toto víno: http://www.importum.cz/cs/portske-vino-burmester-ruby-0-75l/

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web