Krůtí medailonky na zelenině

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks krůtí maso
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 100
      g máslo
    • 2
      ks červená paprika
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g okurka salátová
    • 100
      g zelené fazolky
    • 100
      g fazolky žluté
    • 125
      g houby
    • 3
      lžička paprika - sladká
    • 2
      ks rajčata

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté a osušené řízky lehce naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpustíme 50 g másla a maso na něm dozlatova opečeme. Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka a lusky omyjeme. Nakrájíme je na silnější proužky. Cibuli drobně nasekáme. Oloupeme okurku, podélně ji rozřízneme a vydlabeme jadérka. Dužninu nakrájíme na plátky. Očistíme a na menší kousky nakrájíme fazolky. Houby očistíme, větší kousky rozpůlíme. Na zbývajícím másle osmahneme zeleninu, přidáme houby, podlijeme vodou a 15 minut dusíme. Dochutíme solí, pepřem a paprikou. K zelenině přidáme maso a společně asi 5 minut dusíme. Vše rozdělíme na talíře. Omytá rajčata rozkrájíme na osminky a ozdobíme jimi pokrm. Horké podáváme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.