Drůbeží játra se zeleninovou rýží

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: RitterQa

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g drůbeží játra
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • kmín
    • 0,5
      l voda
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce mouka
    • rýže
    • mrkev
    • kukuřice
    • hrášek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
JÁTRA: Očištěná játra nakrájíme na kostičky. Dále si na kostičky nakrájíme cibuli, kterou poté dáme na rozpálený olej a počkáme až zesklovatí. Přidáme kmín a játra, která osmahneme. Poté vše podlijeme vodou. Podle chuti opepříme. Zakryjeme pokličkou a necháme tak 20 minut. Občas zamícháme. Do hrníčku si připravéme mouku s vodou na zahuštění omáčky. Povaříme přibližně 10 minut.
2
RÝŽE: Do uvařené rýže vmícháme hrášek, mrkev a kukuřici.
Zařazení: Maso Vnitřnosti
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ladyus
    ladyus |

    21. 1. 2014 18:15

    Dělal jsem tento recept a zdá se mi to trochu "jalové", přidal jsem celý pepř,nové koření,bobkový list,mletou papriku a je to o poznání lepší :-)