Autor:

Medailonky po rošťácku

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Vepřová panenka 2 ks
Mořská sůl 1/2 lžička
Polévkové koření 2 lžíce
Hořčice 2 lžíce
Vejce 2 ks
Worcestrová omáčka 2 lžička
Solamyl (bramborový škrob) 2,5 lžíce
Medailonky po rošťácku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou panenku nakrájet na medailonky a naklepat.

Marináda:
Vejce rozklepněte a dejte do mísy. Přidejte sůl, Worchestrovku a hořčici. Zamíchejte. Přidejte zbytek ingrediencí a znovu zamíchejte. Maso naložte do této marinády a nechte 24 hodin v lednici. Po 24 hodinách je maso správně naložené. Začíná smažení. Rozpalte olej a stáhněte. Smažte do zlatohněda. Podávejte s bramborem nebo bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Medailonky po rošťácku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web