Medailonky po rošťácku

Hodnocení:

Moje:

30 minut
6
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks vepřová panenka
    • 0,5
      lžička mořská sůl
    • 2
      lžíce polévkové koření
    • 2
      lžíce hořčice
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžička worcestrová omáčka
    • 2,5
      lžíce solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřovou panenku nakrájet na medailonky a naklepat.
2
Marináda:
3
Vejce rozklepněte a dejte do mísy. Přidejte sůl, Worchestrovku a hořčici. Zamíchejte. Přidejte zbytek ingrediencí a znovu zamíchejte. Maso naložte do této marinády a nechte 24 hodin v lednici. Po 24 hodinách je maso správně naložené. Začíná smažení. Rozpalte olej a stáhněte. Smažte do zlatohněda. Podávejte s bramborem nebo bramborovou kaší.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.