Vepřové medailonky s čínským zelím

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g čínské zelí
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 0,5
      svazek petrželka
    • 4
      ks vepřové maso po 150 g
    • omáčka rajská instantní

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné a omyté zelí nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Maso omyjeme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpustíme tuk a maso na něm po obou stranách opečeme. Řízky vyjmeme z pánve a odložíme stranou do tepla. Do vypečeného tuku nasypeme cibulku a osmahneme ji.
2
Potom přidáme pokrájené zelí a krátce podusíme. Na zeleninu opět položíme maso, přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka asi 8 minut. Opereme petrželku, otrháme lístky a velmi jemně je nasekáme.
3
Podle návodu na sáčku připravíme rajskou omáčku. Na talíře rozdělíme vydušené zelí, maso a přelijeme je omáčkou. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a podáváme s vařenými brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • aaa
    aaa |

    7. 1. 2012 12:28

    :-$