Autor:

(nejen) Cuketové špízy

Snadné
Množství dle počtu strávníků
Cuketa
mladá
 
Špekáček
nebo kabanos
 
Slanina  
Cibule  
Paprika  
Špejle s hrotem
nebo jehlice
 
Olej
na smažení
 
Sůl  
Pepř mletý
nebo koření dle chuti
 
(nejen) Cuketové špízy

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Uzeniny

Cuketu, špekáčky, papriku, cibuli, slaninu (lze i lilek, dýni, patizon, kukuřici, hlívu...) pokrájíme na zhruba stejně velké kousky, kolečka, dílky a napichujeme natěsno na špejli nebo jehlici. Poté okořeníme a v pánvi s rozpáleným olejem, na grilu či zabalené v alobalu (pečeme v troubě nebo na grilu) smažíme ze všech stran dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou nebo se zeleninou a čerstvým pečivem.

Pokud chceme na špízy napíchat i maso, volíme nejlépe vepřovou panenku nebo stehenní kuřecí řízky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Recepty na víkend: Dušené hrušky a karamelizovaná jablíčka Články z

Komentáře k receptu: (nejen) Cuketové špízy

Komentáře

  1. Eva Strnadová   24.09.2015 | 14:30 | reagovat |

    Rychlý levný a moc dobrý oběd.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web