Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3x
1 1 5
Autor:

Hrníčková buchta

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 2 hrnek
Moučkový cukr 1 hrnek
Prášek do pečiva 1 balíček
Vejce 1 ks
Mléko 1 hrnek
Máslo
na vymazání
 
Ovoce
dle sezóny
 
Hrníčková buchta

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Mouku, cukr a mléko mícháme tak dlouho, až vznikne „drobení“. Z celého množství oddělíme 2-3 hrstky. Do zbytku přidáme prášek do pečiva, vejce a mléko. Umícháme těsto, které nalijeme na vymazaný plech, poklademe ovocem, které nám právě dozrálo na zahádce, posypeme zbytkem „drobení“ a ve středně vyhřáté troubě upečeme dozlatova. Moučník je upečený coby dup a není na něm co zkazit !

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Autor: Ladia
Prohlížejících: 56
Autor: Recepty
Prohlížejících: 48
Autor: Recepty
Prohlížejících: 41
 
Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Karotková polévka s řapíkatým celerem Karotkové hody nejen pro vegetariány Články z

Komentáře k receptu: Hrníčková buchta

Komentáře

  1. kája   26.09.2014 | 15:52 | reagovat | závadný

    výborná

  2. deluxe0   23.09.2013 | 20:14 | reagovat | závadný

    tak to se povedla mně přidal jsem kompotované jahody luxus

  3. taša   05.02.2012 | 15:07 | reagovat | závadný

    Buchta je výborná. Dělala jsem ji z mražených kyselých meruněk, takže jsem je posypala vanilkovým cukrem (ty nakladené meruňky). Buchta není vůbec přeslazená. Protože je bez tuku, tak není moc kalorická.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X