Autor:

Zapečené medové klobásky

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Bavorské bílé klobásy 2 balení
Cherry rajčátka 1 balení
Celozrnné hořčice 1 lžíce
Med 1 lžíce
Francouzská bageta 1 ks
Vejce 6 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Pažitka  
Máslo  
Zapečené medové klobásky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Nejprve si vymažeme zapékací mísu nebo pekáček máslem. Potom do něj nakládáme klobásky.
Rajčata překrojíme napůl a dáme také do pekáče. Dáme na 15 min. do předem vyhřáté trouby na 200°C.
Vyjmeme z trouby, med promícháme s hořčicí a potřeme směsí klobásy. Na každé volné místo rozklepneme jedno vejce a dáme zapéct na dalších cca 10 min.
Osolíme, opepříme a posypeme nakrájenou pažitkou. :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sedlácká omeleta Podzimní pohoda na chalupě. Vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Zapečené medové klobásky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web