Autor:

Zapečené medové klobásky

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Bavorské bílé klobásy 2 balení
Cherry rajčátka 1 balení
Celozrnné hořčice 1 lžíce
Med 1 lžíce
Francouzská bageta 1 ks
Vejce 6 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Pažitka  
Máslo  
Zapečené medové klobásky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Nejprve si vymažeme zapékací mísu nebo pekáček máslem. Potom do něj nakládáme klobásky.
Rajčata překrojíme napůl a dáme také do pekáče. Dáme na 15 min. do předem vyhřáté trouby na 200°C.
Vyjmeme z trouby, med promícháme s hořčicí a potřeme směsí klobásy. Na každé volné místo rozklepneme jedno vejce a dáme zapéct na dalších cca 10 min.
Osolíme, opepříme a posypeme nakrájenou pažitkou. :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Zapečené medové klobásky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web