Zapečené medové klobásky

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      balení bavorské bílé klobásy
    • 1
      balení cherry rajčátka
    • 1
      lžíce celozrnné hořčice
    • 1
      lžíce med
    • 1
      ks francouzská bageta
    • 6
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • pažitka
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve si vymažeme zapékací mísu nebo pekáček máslem. Potom do něj nakládáme klobásky.
2
Rajčata překrojíme napůl a dáme také do pekáče. Dáme na 15 min. do předem vyhřáté trouby na 200°C.
3
Vyjmeme z trouby, med promícháme s hořčicí a potřeme směsí klobásy. Na každé volné místo rozklepneme jedno vejce a dáme zapéct na dalších cca 10 min.
4
Osolíme, opepříme a posypeme nakrájenou pažitkou. :)
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.