Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
10 minut
1
porce
700 kJ
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • pepř mletý
    • zakysaná smetana
    • sůl
    • slunečnicový olej
    • česnek sušený
    • grilovací koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Orestujeme medailonky na oleji, přebytečný olej odlijeme , stačí trochu ať to není moc mastné s výpekem, tak 1 polívková lžíce.
2
Pak do pánvičky s masem a výpekem nalijeme půlku kelímku smetany zakysané nebo normální podle chuti, do které pak dáme sůl, pepř zelený nebo černý, nejlépe celý, ale může být i mletý, namletý sušený česnek podle chuti a špetku koření na Steak ,já používám od Kotanyi, takto můžeme servírovat.
3
Jako přílohu radím fazolky .) ať vám chutná
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • rene
    rene |

    2. 3. 2013 12:53

    olej olivovy, pepr cely zeleny , cesnek nesuseny cerstvy, koreni kotany nasybeme do popelnice i s obalem :-*