Autor:

Mexické maso

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Kuřecí prsa 500 g
Zelenina
Mexická zelenina - ( Mexická chuť )
350 g
Olej 1 lžíce
Voda 1 šálek
Sůl 1 lžička
Pepř mletý  
Mexické maso

Postup přípravy:

Nejdříve si připravíme mexickou směs (Mexická chuť), kterou podusíme na pánvičce a dáme bokem, dokud nebude připravené maso.
Potom si zvlášť podusíme nakrájené kuřecí maso na kostičky, do kterého potom přidáme připravenou mexickou směs.
Přidáme trošku vody a přikryjeme a znovu necháme dusit. Podávame s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kari dresink Lahodné domácí dipy ke grilovanému masu nebo zelenině Články z

Komentáře k receptu: Mexické maso

Komentáře

  1. Eva   04.09.2013 | 20:28 | reagovat |

    Podle mého je mexická kuchyně o něčem jiném než o mexické zelenině. Chybí pikantnost a celkově i chuť. Toto je nudné jídlo bez nápadu, žádné Mexico.

    1. Michal   03.09.2015 | 9:50 | reagovat |

      Souhlas, jsem začátečník, ale recept přeci není koupit kuřecí maso, koupit mexickou směs a smíchat to dohromady.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web