Mexické maso

Hodnocení:

Moje:

40 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kuřecí prsa
    • 350
      g zelenina Mexická zelenina - ( Mexická chuť )
    • 1
      lžíce olej
    • 1
      šálek voda
    • 1
      lžička sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve si připravíme mexickou směs (Mexická chuť), kterou podusíme na pánvičce a dáme bokem, dokud nebude připravené maso.
2
Potom si zvlášť podusíme nakrájené kuřecí maso na kostičky, do kterého potom přidáme připravenou mexickou směs.
3
Přidáme trošku vody a přikryjeme a znovu necháme dusit. Podávame s rýží.

Komentáře k receptu

  • Michal
    Michal |

    3. 9. 2015 09:50

    Souhlas, jsem začátečník, ale recept přeci není koupit kuřecí maso, koupit mexickou směs a smíchat to dohromady.

  • Eva
    Eva |

    4. 9. 2013 20:28

    Podle mého je mexická kuchyně o něčem jiném než o mexické zelenině. Chybí pikantnost a celkově i chuť. Toto je nudné jídlo bez nápadu, žádné Mexico.