Krupičná polévka se zeleninou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
6
porce
neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      ks mrkev
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks petržel
    • 2
      ks bobkový list
    • nové koření 1/2 lžičky
    • pepř celý 1/2 lžička
    • 1
      hrst krupice
    • 1
      ks malý tuřín
    • kuřecí skelet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí skelet dejte do hrnce a zalijte asi třemi litry studené vody. Přidejte cibuli, česnek, sůl a koření a přiveďte k varu.
2
Vařte odklopené 50 minut, průběžně sbírejte pěnu na hladině. Asi 20 minut před koncem vaření vložte do vývaru očištěnou mrkev, petržel a tuřín. Ve druhém hrnci opražte na másle krupičku a zalijte ji vývarem.
3
Rozmíchejte a 5 minut vařte. Měkkou kořenovou zeleninu nakrájejte na kousky a přidejte do polévky, kterou při servírování posypejte petrželkou.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.