Kaviárová vejce

moje hodnocení:

1,5

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek šunka
    • 2
      ks vařená vejce
    • 20
      g kaviár černý
    • máslo
    • citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce po délce rozpůlíme a poklademe kaviárem. Zavineme do částečně přeloženého plátku šunky (vejce musí být vidět). Položíme na talířek, přidáme hranolek másla a dílek citronu.
2
Podáváme s krajíčkem žemle.
3
Hranolky másla krájíme z dobře vychlazeného másla vroubkovaným nožem ponořeným do horké vody.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Janina
    Janina |

    18. 9. 2014 12:15

    Popravdě jak je popisováno v receptu si to nedovedu představit. To na tom obrázku ano... dělám podobně a je to dobrota.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    6. 3. 2007 14:25

    Je trošku škoda, že obrázek neodpovídá receptu. Na obrázku jsou vyjmuté žloudky vyšlehané s máslem či taveným sýrem, ochucené a pak nastříkané zpět do bílkových misek, dále ozdobené kaviárem a položení na listu salátu. Je to výborná varianta, ALE JINÁ, než popisovaný recept....

  • simona klimovicova
    simona klimovicova |

    3. 6. 2005 11:22

    bylo to vytecne,,, NA POHLED hehee