Kaviárová pasta

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g brambory
    • 75
      g červený kaviár
    • sůl
    • 1
      ks cibule
    • 75
      ml mléko
    • 3
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané brambory vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Měkké brambory slijeme, přidáme mléko, cibuli nakrájenou na kostičky, kaviár a vše rozetřeme na pevný, jemný krém. Po troškách přidáváme citronovou šťávu, olej a nepatrně osolíme. Hotovou pastu necháme vychladit a podáváme s chlebem jako předkrm.
Zařazení: Chuťovky Slané

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.