Autor:

Kaviárová pasta

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Brambory 250 g
Červený kaviár 75 g
Sůl  
Cibule 1 ks
Mléko 75 ml
Citronová šťáva 3 lžíce
Olivový olej 1 lžíce
Kaviárová pasta

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Oloupané brambory vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Měkké brambory slijeme, přidáme mléko, cibuli nakrájenou na kostičky, kaviár a vše rozetřeme na pevný, jemný krém. Po troškách přidáváme citronovou šťávu, olej a nepatrně osolíme. Hotovou pastu necháme vychladit a podáváme s chlebem jako předkrm.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1

Komentáře k receptu: Kaviárová pasta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web