Autor:

Králíček na smetaně a hořčici

120 minut PT0H120M
Porce: 4
Ingredience
Králík
naporcovaný
1 ks
Hořčice 10 lžíce
Smetana ke šlehání 500 ml
Paprika - sladká 2 lžička
Grilovací koření
bez soli, pokud možno
4 lžička
Sůl  
Máslo
rozpuštěné
250 g
Králíček na smetaně a hořčici

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka vyskládáme do pekáče a osolíme. V misce smícháme rozpuštěné máslo, hořčici, papriku a grilovací koření a králíčka tím potřeme. Polovinu zbytku směsi rozlijeme rovnoměrně do pekáče. Přikryjeme alobalem a pečeme tak na 160 stupňů 45 minut, pak přilijeme druhou polovinu směsi a pečeme dalších třicet minut.
Poté to celé zalijeme smetanou a pečeme odkryté ještě tak 45-60 minut, přičemž to čas od času poléváme. Podáváme s houskovými knedlíky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Králíček na smetaně a hořčici

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web