Autor:

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve smetanové omáčce

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí prsa 500 g
Pórek 1 ks
Čerstvé žampiony 3 ks
Drůbeží vývar 1 hrnek
Smetana ke šlehání 250 ml
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve smetanové omáčce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na pánvi orestujeme na nudličky nakrájená kuřecí prsa, přídáme pórek a žampiony a chvilku porestujeme.
Zalijeme vývarem a chvilku povaříme, přidáme koření dle chuti (nejlépe grilovací popř. vegeta).
Přidáme smetanu a vaříme, než nám směs zhoustne.

Servírujeme s hranolky, brambory nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve smetanové omáčce

Komentáře

  1. Simča S.   08.08.2014 | 21:58 | reagovat |

    Super rychlé jídlo, moc nám chutná. Kořením šetkou máty a pár kapkami citronu.

  2. iva kratka   15.11.2012 | 13:13 | reagovat |

    dobre, jen ty zampiony se v jidle skoro ztrati a chtelo by jich par pridat

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web