Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve smetanové omáčce

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kuřecí prsa
    • 1
      ks pórek
    • 3
      ks čerstvé žampiony
    • 1
      hrnek drůbeží vývar
    • 250
      ml smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi orestujeme na nudličky nakrájená kuřecí prsa, přídáme pórek a žampiony a chvilku porestujeme.
2
Zalijeme vývarem a chvilku povaříme, přidáme koření dle chuti (nejlépe grilovací popř. vegeta).
3
Přidáme smetanu a vaříme, než nám směs zhoustne.
4
Servírujeme s hranolky, brambory nebo rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. |

    8. 8. 2014 21:58

    Super rychlé jídlo, moc nám chutná. Kořením šetkou máty a pár kapkami citronu.

  • iva kratka
    iva kratka |

    15. 11. 2012 13:13

    dobre, jen ty zampiony se v jidle skoro ztrati a chtelo by jich par pridat