Autor:

Tatarský biftek z lososa

5 minut PT0H5M
Snadné
Ingredience
Losos 400 g
Cibule 2 ks
Citron 1 ks
Kopr 1 svazek
Rostlinný olej 2 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý  
Hlávkový salát  
Tatarský biftek z lososa

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Lososa nakrájíme na kostičky a smícháme s jemně nakrájenou cibulí, nasekaným koprem, dochutíme solí, pepřem a pokapeme olejem. Dáme na 20 minut vychladit do ledničky. Pak jej rozdělíme na listy hlávkového salátu, ozdobíme snítkami kopru a plátky citronu. Citronovou šťávu podáváme zvlášť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Tatarský biftek z lososa

Komentáře

  1. Kuchar Narkoman   26.07.2014 | 14:14 | reagovat |

    vsechno spatne :D ne cibule ale salotka ne krajet ale skrabat ne bili pepr ale cerny pepr ne rostlinny olej ale olivovy olej ne citron ale limetka a misto zeli tam ma byt lzicka dijonske horcice :D ale zasmal sem se

    1. Augulupus   15.02.2015 | 22:51 | reagovat |

      Sakrys? Fakt jo?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web