Tatarský biftek z lososa

Hodnocení:

Moje:

5 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g losos
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks citron
    • 1
      svazek kopr
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka sůl
    • pepř mletý
    • hlávkový salát

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Lososa nakrájíme na kostičky a smícháme s jemně nakrájenou cibulí, nasekaným koprem, dochutíme solí, pepřem a pokapeme olejem. Dáme na 20 minut vychladit do ledničky. Pak jej rozdělíme na listy hlávkového salátu, ozdobíme snítkami kopru a plátky citronu. Citronovou šťávu podáváme zvlášť.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Augulupus
    Augulupus |

    15. 2. 2015 22:51

    Sakrys? Fakt jo?

  • Kuchar Narkoman
    Kuchar Narkoman |

    26. 7. 2014 14:14

    vsechno spatne :D ne cibule ale salotka ne krajet ale skrabat ne bili pepr ale cerny pepr ne rostlinny olej ale olivovy olej ne citron ale limetka a misto zeli tam ma byt lzicka dijonske horcice :D ale zasmal sem se