Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 900
      g pangasius
    • smetana na vaření 12%
    • 150
      g tavený sýr
    • grilovací koření
    • olej
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozmražené filé nakrájíme na nudličky o síle prstu, zakapeme citronovou šťávou, posypeme grilovacím koření a promícháme. Necháme chvíli uležet. Do hrnce nalijeme smetanu, přidáme tavený sýr a pomalu přivedeme k varu. Za stálého míchání by se měl sýr rozpustit a omáčka zhoustnout.
2
Pokud se nerozpustí, použijte ponorný mixér. Omáčku odstavte. Na pánev nalijte trochu oleje a na něm opečte fíté. Když je hotové, nasypte ho do omáčky a opatrně promíchejte.Jako přílohu doporučuji těstoviny.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nathalie
    Nathalie |

    14. 7. 2013 16:58

    People nolmlary pay me for this and you are giving it away!

  • Keyten
    Keyten |

    14. 11. 2011 16:00

    Chtěl jsem vyzkoušet rybičku trochu jinak a povedlo se;-)

  • Simona
    Simona |

    8. 4. 2011 09:49

    Moc jsem tomu nevěřila, ale je to vynikající, celá rodina si moooc pochutnala.

  • Radka Křížová
    Radka Křížová |

    24. 5. 2009 14:17

    dneska jsme měli,bylo to moc dobré, příště zkusím taveňák s příchutí,mohlo by t obýt ještě lepší..

  • Lenka Pištěková
    Lenka Pištěková |

    20. 5. 2009 11:59

    Výborný, šmakovalo to i mojí dceři a u ní občas nevím, s jakým receptem jí přijdu k chuti. Díky

  • Markéta Sršňová
    Markéta Sršňová |

    7. 4. 2009 12:47

    Teď jsme dojedli a bylo to výborný, taveňák jsem dala šunkový, dalo to tomu "šmrnc". Nikdy bych nekombinovala rybu s těstovinami, ale je to fakt výborný! Nemuselo se ani dosolovat, stačilo to grilovací koření.

  • Marta Kropáčová
    Marta Kropáčová |

    1. 4. 2009 13:26

    MOOOC dobre,je to skvely recept.Mam rada rychle a chutne recepty a ten k nim patri.Po prve jsem jedla rybu s testovinou,ale je to opravdu vyborne,diky

  • Dana Vorlová
    Dana Vorlová |

    28. 3. 2009 23:06

    Výborné !!!

  • Mirka P.
    Mirka P. |

    26. 6. 2008 13:32

    Strašně dobrý!

  • Mirka P.
    Mirka P. |

    26. 6. 2008 13:30

    Strašně dobrý!

  • Anonym
    Anonym |

    27. 3. 2008 21:37

    tento recept je super dik

  • Sylva Karešová
    Sylva Karešová |

    26. 3. 2008 21:50

    Pangas je výborná ryba. Objevili jsme ji s přítelem teprve nedávno a zachutnala nám. Jakkoli upravená.