Autor:

Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Pangasius 900 g
Smetana na vaření
12%
 
Tavený sýr 150 g
Grilovací koření  
Olej  
Citronová šťáva  
Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Rozmražené filé nakrájíme na nudličky o síle prstu, zakapeme citronovou šťávou, posypeme grilovacím koření a promícháme. Necháme chvíli uležet. Do hrnce nalijeme smetanu, přidáme tavený sýr a pomalu přivedeme k varu. Za stálého míchání by se měl sýr rozpustit a omáčka zhoustnout.

Pokud se nerozpustí, použijte ponorný mixér. Omáčku odstavte. Na pánev nalijte trochu oleje a na něm opečte fíté. Když je hotové, nasypte ho do omáčky a opatrně promíchejte.Jako přílohu doporučuji těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 13 x
2+
4.23 13 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 13x)
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

Komentáře

  1. Keyten   14.11.2011 | 16:00 | reagovat | závadný

    Chtěl jsem vyzkoušet rybičku trochu jinak a povedlo se;-)

  2. Simona   08.04.2011 | 9:49 | reagovat | závadný

    Moc jsem tomu nevěřila, ale je to vynikající, celá rodina si moooc pochutnala.

  3. Radka Křížová   24.05.2009 | 14:17 | reagovat | závadný

    dneska jsme měli,bylo to moc dobré, příště zkusím taveňák s příchutí,mohlo by t obýt ještě lepší..

  4. Lenka Pištěková   20.05.2009 | 11:59 | reagovat | závadný

    Výborný, šmakovalo to i mojí dceři a u ní občas nevím, s jakým receptem jí přijdu k chuti. Díky

  5. Markéta Sršňová   07.04.2009 | 12:47 | reagovat | závadný

    Teď jsme dojedli a bylo to výborný, taveňák jsem dala šunkový, dalo to tomu "šmrnc". Nikdy bych nekombinovala rybu s těstovinami, ale je to fakt výborný! Nemuselo se ani dosolovat, stačilo to grilovací koření.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web