Thajská kuřecí polévka s houbami

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
15 minut
4
porce
neuvedeno
autor: TheKacabi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l drůbeží vývar
    • 1
      lžíce thajská červená kari pasta
    • 1
      lžíce ústřicová omáčka
    • 1
      lžíce cukr
    • limetka
    • 60
      g žampiony
    • 1
      hrst sušené houby
    • jarní cibulka půl svazku
    • 200
      g kuřecí prsa uvařené, natrhané
    • rýžové nudle

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V hrnci smíchejte vývar, kari pastu, útřicovou omáčku, limetkovou šťávu a většinu kůry z limetky. Přiveďte k varu, přidejte nakrájené houby a nakrájené bílé části cibulek a krátce povařte. Přidejte rýžové nudle, kuřecí kousky a většinu nakrájené zelené části cibulek. Servírujte, posypte zbylou cibulkou a limetkovou kůrou.
Zařazení: Polévky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.