Autor:

Italská pizza

Střední
Ingredience
Hladká mouka 400 g
Droždí 20 g
Voda 200 ml
Olivový olej 100 ml
Žloutek 1 ks
Italská pizza

Postup přípravy:

Těsto zaděláme a necháme 2 hodiny kynout. Rozdělíme na 2 bochánky a dáme do lednice na 10 minut vychladit. Potom rozděláme na plech a potřeme kečupem, poklademe salám, sýr apod. Dáme do vyhřáté trouby péct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 24 x
2-
3.58 24 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2- (hodnoceno 24x)

Komentáře k receptu: Italská pizza

Komentáře

  1. marco   08.09.2014 | 23:28 | reagovat | závadný

    Bomba. Dekuji moc krat za recept. Vlastnim 14 let pizzerii v Italii a cekal sem jenom na tohle. S tim budu mit kopec zakazniku ..hahahahahaha. proste bomba :-D

  2. Lenka   21.08.2012 | 23:47 | reagovat | závadný

    Pizza je moc dobrá. Trošku jsem si jí vylepšila - přidám sůl, trochu cukru a vlažnou vodu. Z poloviční dávky udělám dvě p. a peču v el. troubě na 250 stupňů cca.15 min. :-P

  3. Vláďa   02.06.2012 | 11:34 | reagovat | závadný

    A k tomu kečup. Panebože !!!! Ital by asi popukal smíchy a Čech to hrdě nazve Italská pizza...

    1. Katka   18.01.2013 | 17:17 | reagovat | závadný

      Hele a jedl si někdy pizzu v Itálii, já jo a několikrát a vždy tam byl rajčatový protlak ,upřimně veliký rozdíl v chuti mezi kečupem a protlakem v pizze není

      1. petra   07.01.2014 | 23:54 | reagovat | závadný

        muzu porovnat a rozdil tam je, a velkej.

      2. Neumajer   28.06.2015 | 18:02 | reagovat | závadný

        Katko máš pravdu mezi kečupem a protlakem není žádný rozdíl. :-)

  4. cuoco   28.03.2012 | 15:05 | reagovat | závadný

    Zbytocne komentovat, lebo kdo dava do pizza cesta ktore vola Italska pizza, vajicko je blbec.
    To cesto moze byt dobre na buchty ale s cestom na pizzu NEMA NIC SPOLOCNE !
    PS: Nekritizujem recept ale meno .

  5. Petr N.   28.03.2012 | 14:32 | reagovat | závadný

    Nadšení opadlo po ochutnání...zase další buchta se salámem... Za mě - nechutná...

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web