Zlaté kuře

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Silvie.M

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře (vykostěné)
    • 150
      ml smetana
    • 1
      ks vejce
    • mouka
    • strouhanka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vykostěné kuře osolíme a opepříme, obalíme v trojobalu a dáme na vymazaný plech. Zalijeme smetanou, ta nám do kuřete vsákne a maso získá krásnou zlatou barvu. Pečeme asi 40 min. na 200 °C.
2
Příloha: brambory, rýže.

Komentáře k receptu

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    12. 1. 2007 07:24

    Králíka určitě vyzkouším, na tento způsob jej ještě neznám.

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    11. 1. 2007 17:48

    Takto peču i králíka / jen rozporcovaného /. Obaleného v trojobalu zaliji šlehačkou a upeču. Je vynikající.

  • Silva Machová
    Silva Machová |

    11. 1. 2007 14:45

    paní Jano,smetana se podle mě líp vsákne,ale šlehačkou nemůžete nic zkazit.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    11. 1. 2007 10:41

    Je jedno,jestli se použije sladká smetana nebo smetana ke šlehání?O víkendu bych to chtěla vyzkoušet.:o)

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    11. 1. 2007 09:45

    Tento recept tu už zcela určitě je...