Zelno-těstovinová zapečenina

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vroucí osolené vody dáme uvařit těstoviny. Mezitím si nakrájíme nadrobno červené zelí a cibulku. Cibulku osmahneme na oleji a přidáme k ní zelí a asi 3min dusíme. Do velké nádoby si připravíme těstoviny, boloňskou omáčku, nastrouhaný sýr, rozšlehaná vajíčka a přidáme i cibulku se zelím. Vše smícháme dohromady.
2
Dochutíme kořením, dle potřeby dodáme kečup a dáme do zapékací mísy přikryté alobalem asi na 1/2hod.
3
Mezitím si rozmícháme zálivku ze zakysané smetany, lžící Podravky a rozdrceným česnekem. Tou poléváme hotový pokrm až na talíři. Dobrou chuť.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: