Zeleninové karbanátky III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou zeleninu uvaříme v malém množství vody, scedíme, nadrobno posekáme, přidáme pokrájenou a v mléce namočenou žemli, na másle zpěněnou cibuli, vejce a podle potřeby strouhanku. Všechno osolíme, okořeníme a promícháme. Na strouhankou posypaném prkénku zformujeme karbanátky, které v rozpáleném oleji postupně usmažíme.
2
Podáváme s bramborovou kaší.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Máslo Mléko Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Vejce Zelenina Žemle

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: