Žebrácká polévka

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l vývar
    • 3
      ks rohlík
    • 1
      špetka muškátový květ
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vývar uvedeme do varu, rozdrobíme do něj rohlíky a necháme je rozvařit. Ochutíme solí, pepřem a muškátovým květem. Nakonec do polévky vmícháme rozšlehané vejce.

Komentáře k receptu

  • Blanka
    Blanka |

    17. 11. 2013 15:55

    Mám takový dotaz: S jakou "kostkou vývaru" se vám tento recept osvědčil jako nejchutnější? :-)

  • Martina
    Martina |

    7. 1. 2013 12:27

    Tak presne tuto polevku varila moje babicka. Jako mala jsem ji milovala.

  • Anonym
    Anonym |

    29. 1. 2007 17:02

    Tuto polevku delam casto,kdyz se mi nechce varit.Rychle a chutne.

  • hr
    hr |

    21. 7. 2006 14:31

    V jednoduchosti ....snad jen vývar z masa a je to luxus

  • Lucie Sl.
    Lucie Sl. |

    11. 12. 2004 12:40

    Kupodivu nápadité, může být i chutné a voňavé. Možná trochu dietní a hlavně velmi rychlý, teplý pokrm.

  • Martina V.
    Martina V. |

    20. 10. 2004 14:00

    Hm, tohle nám jednou přinesli v restauraci, ale pod názvem Hovězí polévka. Kdyby použili název Žebrácká, možná by nám chutnala lépe, bez pocitu, že jsme se nechali ošidit :-)