Závitky Hanácké selky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg hovězí maso
    • 1
      lžička česneková pasta
    • pepř mletý
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      ks moravská klobása
    • 2
      ks feferonka
    • 1
      lžička koření - divočina
    • 2
      ks cibule
    • 4
      ks nakládané houby Nebo čerstvé
    • 1
      lžička hladká mouka
    • sádlo Nebo olej na osmažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na větší plátky a rozklepeme paličkou. Každý plátek lehce potřeme česnekovou pastou, popepříme, obložíme anglickou slaninou, kousky moravské klobásky a dílkem feferonky. Svineme do závitku a sepneme jehlicí. Sádlo rozehřejeme, vhodíme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji.
2
Přidáme divoké koření a plátky hub, vložíme na tuk a ze všech stran osmahneme. Pak zalijeme vodou a za občasného podlití dusíme pod pokličkou. Můžeme vše dělat také v tlakovém hrnci. Maso vyjmeme a šťávu zahustíme moukou.
3
Podáváme s bramborem, ale každý dle své chuti.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.