Závin z listového těsta se špenátem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme špenát klasickým způsobem a necháme vychladnout. Mezitím vyválíme těsto a špenátem potřeme po celé placce vrstvou - celé množství a zabalíme. Dáme na sádlem vymazaný plech a pečeme podle typu trouby cca 15-30 minut.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Listové těsto Sádlo Špenát Sůl

Komentáře k receptu

  • Pavlína K.
    Pavlína K. |

    2. 12. 2005 13:16

    Jeden z mých osvědčených receptů, do špenátu však přidávám na nudličky pokrájená a osmažená kuřecí prsíčka. Špenát by měl být výrazně ochucený (česnek), aby to mělo ten správný šmak. V této úpravě je to oblíbená pochoutka i pro mužskou část rodiny.Taky je možné povrch štrůdlu posypat nějakým sýrem (eidam, niva) a nechat zapéct. Taky doporučuji péct na peč. papíru pro případ, že těsto praskne a špenát vyteče ven.

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    10. 6. 2005 20:41

    Omlouvam se, anonym c 2 a 3 jsem byla ja, nejak se mi vytratilůo prihlaseni.

  • Anonym
    Anonym |

    10. 6. 2005 15:12

    Anonyme, a nekdo vas snad k tomu nuti ?

  • Anonym
    Anonym |

    10. 6. 2005 15:11

    Pani Anno, podobny zavin taky delam, jenze se samotnim spenatem se mi to zda moc mdle, ja k tomu pridavam jeste salam, taveny syra, uzene, proste to co mam doma. Osvedcilo se mi jeste rozetrit na spenat tvaroch smichany s cesnekem, vajckem a lzicku skrobu. Vyzkousejte to nekdy:-)

  • Anonym
    Anonym |

    7. 6. 2005 16:47

    tak tohle nemusím!