Žarkoje

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 80 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: zuzkagor

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory
    • 500
      g vepřové maso
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce sádlo
    • knorr aromat dle chuti
    • bobkový list
    • pepř celý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájíme cibulku na kostičky a osmahneme dozlatova, přidáme maso a orestujeme, poté vhodíme oloupané a na kostičky nakrájené brambory a zalijeme vodou až navrch brambor. Přidáme bobkový list, Knorr Aromat, pepř černý a dle chuti sůl. Vaříme do změknutí brambor a masa.
2
Pokud máme málo masa výborně se k tomu hodí rybí pepřenky jako příloha.

Komentáře k receptu

  • Jana V.
    Jana V. |

    6. 1. 2007 09:37

    Zkusila jsem upéct v troubě a tolik nepodlévat,je to dobré.Příště přidám i nějakou zeleninu.

  • Zuzana Goršková
    Zuzana Goršková |

    30. 8. 2006 11:40

    Maso je nakrájené na kostky vepřové

  • Jana
    Jana |

    30. 8. 2006 11:11

    Maso nakrájené na kostky nebo mleté?