Zapékané filé

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rybí file
    • sůl
    • kečup - jemný
    • cibule
    • eidam sýr
    • máslo
    • zelená paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé osolíme z obou stran a klademe do pekáčku nebo zapékací mísy. Potom na něj dáme vrstvu kečupu. Cibuli rozpůlíme, nakrájíme na plátky, které rozebereme na nudličky, a papriku nakrájíme na tenké nudličky. Oboje klademe na kečup.
2
Pak hustě posypeme nahrubo strouhaným eidamem a navrch dáme máslo (přibližně 1 vrchovatá lžíce na 1 kostku filé). Dáme zapéct.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Vasek
    Vasek |

    6. 2. 2008 13:59

    Ja jsem pridal i zlutou papriku a na cibuli a papriku jsem dal jeste na platky nakrajene uvarene brambory a dal jsem zapeci. Mnam.