Zadělávané nekynuté buchtičky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 30 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana z VM

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z uvedených surovin vypracujeme v míse těsto, z něhož lžící na vále vykrajujeme malé buchtičky, které plníme náplní, klademe na vymazaný plech, potřeme vejcem a upečené obalujeme ihned v cukru nebo stačí vychladlé dobře pocukrovat.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Droždí Hera Hladká mouka Mléko Sůl Tuk Tvarohová náplň Vejce

Komentáře k receptu

  • dagmar motlová
    dagmar motlová |

    3. 3. 2010 11:11

    klademe těsně vedle sebe jako buchty, nebo jako koláčky, s mezerou? díky

  • Anonym
    Anonym |

    4. 12. 2007 16:49

    hm takze nic kvásek

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    7. 3. 2005 07:32

    Kvásek se udělá, já jsem asi moc zkrátila ten recept. Omlouvám se. Tady je tolik zkušených kuchařek, že se mi to asi zdálo zbytečné ... :))

  • Naďa
    Naďa |

    4. 3. 2005 20:02

    A to se nedělá kvásek,nebo jsem špatně pochopila?

Abecední seznam: