Višňová bábovka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Utřít tuk s cukrem a rumem, zašlehat vejce, přidat mouku s práškem do pečiva a skořicí, popřípadě zředit mlékem (prostě vyrobit konzistenci těsta na bábovku), polovinu těsta do vymazané a strouhankou vysypané formy, poklást višněmi a přikrýt zbytkem těsta. Péci zvolna (cca 175 °C) 60-70 minut.
2
Po upečení nechat asi 15 min. ve formě a pak vyklopit. Nakonec polít čokoládovou polevou.
3
Višně lze nahradit jiným ovocem (maliny, třešně, ananas apod). Bábovka je vláčná, prostě taková nedusivka.

Komentáře k receptu

  • Adél Černá
    Adél Černá |

    17. 5. 2006 16:05

    to vypadá dobře...:)

Abecední seznam: