Vepřové maso s arašídy

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: jeryje

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso (Já upřednostňuji krkovici)
    • solené arašídy
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Arašídy velice na drobno nasekám v mixeru. Plátky masa osolím, opepřím a lehce naklepu. Poté posypu rozdrcenými oříšky a zaklepu pořádně do masa. To aplikuji z obou stran. Takto připravené plátky smažím na oleji, je potřeba nerestovat příliš rychle (arašídy se připálí), ale ani pomalu (arašídy vytvoří kaši).
2
Maso je výborné s chlebem, ale jistě se nechá připravit i jako hlavní jídlo s bramborovou kaší.
Použité ingredience v tomto receptu: Olej Pepř mletý Solené arašídy Sůl Vepřové maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: