Velikonoční roláda s hlavičkovou nádivkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso si upravíme do tvaru plátu a důkladně ho osolíme. Uvaříme si 0,2 l vývaru z uzeného masa a uvařené uzené nakrájíme na kostičky. Smícháme si nádivku z nadrobno pokrájených housek, vmícháme mleté maso, uzené maso, rozšlehaná vajíčka, vývar, lístečky špenátu nebo čerstvě usekaných kopřivy a koření. Nádivkou potřeme plát telecího masa a důkladně ho zavineme.
2
Roládu zpevníme motouzem a vložíme na pekáč, poklademe kousky másla. Pečeme za stálého podlévání. Podáváme s vařenými brambory a hlávkovým salátem.

Komentáře k receptu

  • bocka
    bocka |

    13. 4. 2011 10:17

    bylo to malo <3 :-P ;-)

Další doporučené recepty: