Večeře na zahradě - fitness styl

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: airan

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g rybí file
  • marináda
    • 6
      rostlinný olej
    • česnek
    • tymián
    • sůl
    • pepř mletý
    • citronová šťáva
  • zeleninový podklad
    • 1
      cuketa
    • 2
      mrkev
    • 0,5
      l masox
    • 2
      lžíce máslo
    • sůl
  • zálivka
    • 4
      lžíce masox
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • citron
    • sůl
    • kopr nebo zelená petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybu necháme v marinádě alespoň 2 hodiny. Dáme opéct na gril. Zeleninu nakrájíme na tenké pásky, hodíme do vařícího bujónu a vaříme 2 minuty! Scedíme a ponecháme si 4 lžíce bujónu. Zahřejeme máslo a zeleninu osmažíme. Přidady na zálivku rozmixujeme.
2
Na talíři rozložíme zeleninu, na to ryby, zalejeme zálivkou a podáváme. Nahoru můžeme ozdobit rajčátky. Přestože je to velice lehká večeře, člověk má po ní pocit sytosti
3
Recept mám z bulharského pořadu "Vaříme rychle, zdravě, chutně".

Komentáře k receptu

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    24. 4. 2006 13:48

    Zkusím to s makrelou nebo kaprem!Děkuji za inspiraci.