• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vařená buchta
Napište svůj komentář k receptu

Vařená buchta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vařená buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks hera
    • 3
      sklenice polohrubá mouka 2,5
    • 2
      sklenice cukr krupice
    • 1
      sklenice voda
    • 3
      lžíce kakao
    • 4
      ks vejce
    • 1
      ks prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Heru, sklenici vody, cukr, 3 lžíce kakaa dáme do hrnce, přivedeme k varu a 3 min. povaříme(mícháme).
2
Pak sundáme z plotny a dáme vychladnout.
3
Vejce rozšleháme, nalijeme do nich vychladlou uvařenou směs (musí být opravdu vychladlá!), přidáme mouku s práškem do pečiva.
4
Těsto dáme na plech a zvolna upečeme.
5
Upečení vyzkoušíme nejlíp špejlí.
6
Hotové se dá sypat jen cukrem, případně i polít čokoládou apod.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vídeňská vařená bábovka

Vídeňská vařená bábovka

Tvarůžková pomazánka (vařená, jednoduchá)

Tvarůžková pomazánka (vařená,…

Vařená tvarůžková pomazánka

Vařená tvarůžková pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kaja | 12. 10. 2016 23:42

    ;-)

  • Anna | 9. 12. 2014 11:42

    Já mám už hodně let podobný recept,jen odleju hrnek směsi zvlášt a až je buchta upečená posypu kokosem nebo nasekanýma ořechama a naleju odloženou směs.Buchta je vláčná a s ořechama výborná. :-)

  • Alice Lebedová | 2. 10. 2008 16:36

    Je to super buchta, peču ji již léta a vždycky má úspěch!Kromě chvilky chladnutí té vařené směsi je hned hotová a upečená taky rychle. Nakonec sypu kokosem a vypadá výborně!

  • Jarmila | 7. 9. 2007 10:23

    Tuto buchtu znam take posypanou kokosem, jednou jsem neodhadla mnozstvi cukru (dala jsem ho mene), nemelo to tu spravnou chut, tak jsem buchtu rozkrojila na pul a pomazala rybizovou marmeladou. Vysledek byl skvely a chutny!

  • josef Wrobel | 5. 7. 2006 20:58

    tuto buchtu dělám s trouchou obměny i pravidelně a všem velice chutná. Přidávám ještě vanilkový cukl. Nevařím jen rozpustím tuk,vodu,cukr a kakao. Až to trochu vychladne odliju asi třičtvrtě hrnku této hmoty můžu přidat vanilkový cukr . do ostatního přidám mouku vajíčka a prášek do pečiva. Po upečení na teplý koláč naliju hmotu z hrnku / vsákne do celé buchty a je velice měkká / ihned ještě mokrý povrch posypu buď kokosem, nebo strouhanými ořechy.

  • Anonym | 4. 7. 2006 16:09

    tuto buchtu znám, s čokoládou a se šlehačkou ...výborná

  • Anina | 3. 7. 2006 19:33

    Vážně zajímavý, občas dělám takto odpalovaný těsto,ale je to pracný,ale dobrý.

  • Jana Kutačová | 3. 7. 2006 09:54

    Zajímavé..:o)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hera Kakao Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sendvič s tuňákem

Sendvič s tuňákem

Bulharský salát

Bulharský salát

Brambory s tvarohem

Brambory s tvarohem

Plněný bramborák II.

Plněný bramborák II.

Rychlá kávová zrna

Rychlá kávová zrna

Brokolicová polévka

Brokolicová polévka

Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou

Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou

Masové koule na zelenině

Masové koule na zelenině

Jogurtový koláč z třeného těsta s ovocem

Jogurtový koláč z třeného těsta s…

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

171
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
164
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
92
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
34
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
32
Klasické kynuté koláče
Klasické kynuté koláče

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Vařená buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact