Tvarohová buchta (mokrá)

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: CZsnake

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg tvaroh
    • 2
      ks vejce
    • 4
      lžíce dětská krupice
    • 0,5
      balíček prášek do pečiva
    • 4
      g máslo
    • 2
      dl mléko sklenice
    • 2
      dl cukr krystal sklenice
  • Na ozdobení
    • jablka a skořice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny dobře promíchat a dát na vymaštěný a vysypaný (krupicí) plech. Povrch se poklade strouhanými jablky, posype skořicí a dáme hned péct.
Kategorie: Nejlepší dezerty

Komentáře k receptu

  • Andruszka
    Andruszka |

    1. 2. 2018 16:08

    Když jsem viděla to tekutý těsto,tak jsem se taky zalekla,zda se povede. Je třeba nechat těsto odležet,aby krupice nasakla tekutinu. Do těsta jsem přidala hrozinky,ty take nasakly prebytecnou tekutinu. Výsledek vynikající! :)

  • eMko
    eMko |

    11. 10. 2014 16:55

    No,tak naposled,co jsem ji dělala ... taková hromada cucků a to jsem měla vše podle receptu ... ani po 40ti vzdaných minutách neztuhla ... hnus a já se tak těšila :-(

  • Zdena
    Zdena |

    8. 4. 2014 12:28

    Moc nenabyde, je mokrá a těžká na to aby nabyla.

  • Marriet
    Marriet |

    8. 4. 2014 09:10

    Já nevím proč, ale už ji dělám potřetí a ani jednou mi nenakynula :-( . Má vůbec nakynout? Proč by se tam ale dával kypřící prášek :-\

  • Michaela Linhartová
    Michaela Linhartová |

    20. 7. 2009 16:02

    dělám podobně... 4 tvarohy, 20dkg másla, 25 dkg cukru, 1 prášek do péčiva, 1 rozinky, 5 lžic dětské krupice, 4 žloutky, 4 bílky (ušlehat). Peču 30 minut na 180° C. Vysypu hrubou moukou. Může se dělat poloviční dávka.

 
 

Další doporučené recepty: