Tvarohová bábovka dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks měkký tvaroh
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • 1
      balíček želatinový ztužovač
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • lesní ovoce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve si hezky utřem smetanu s tvarohem.
2
V jiné nádobě, si připravíme želatinový ztužovač tak, jak je popsáno v návodu na obale. Když je ztužovač hotový, smísíme ho se smetanou a tvarohem. Do této směsi pak nasypeme drobné ovoce, Láďa Hruška použil maliny a borůvky.
3
Těsto si postupně nalijeme do předem připravené formy a prokládáme piškoty, nebo je tam pak prostě vmícháme.
4
Tento výtvor pak dáme hezky odpočinout a pracovat do ledničky na cca 2 hod.
5
Po dvou hodinách je tato nepečená bábovka na světě, stačí ji jen jednoduše vyklepnout z formy. Je výýborná :)
6
Dobrou chuť!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.