Tofu jako restovaná játra

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tofu nakrájíme na malé kostky, zalejeme sójovou omáčkou a necháme alespoň 1 hodinu marinovat. Potom na pánvi s horkým olejem zpěníme cibuli, přidáme tofu a na cibulce ho 5 min. orestujeme. Přidáme kmín a majoránku a podávame s černým chlebem a kyselou okurkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Majoránka Mletý kmín Olej Sojová omáčka Tofu

Komentáře k receptu

  • Petra
    Petra |

    12. 2. 2008 21:37

    Není to špatné, ale furt mi to přišlo takové nijaké, tak jsem to zalila kečupem a bylo to moc dobré.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: