Šunková roláda se sýrem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky šunky rozložíme, aby se mírně překrývaly, potřeme náplní, poklademe plátky sýra, dáme znovu náplň a zbylou šunku. Stočíme roládu, dáme do alobalu a necháme vychladit a ztuhnout. Krájíme na plátky šikmo.
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hořčice plnotučná Lučina Máslo Mléko Sůl Šunka Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    5. 1. 2014 14:59

    Je výborná!! Můžu jen doporučit! ;-) :-) :-)

  • adri
    adri |

    31. 3. 2008 13:45

    Je to výborné a lepší nechat den v lednici.

  • Hanka
    Hanka |

    24. 1. 2007 19:28

    Udělala jsem ji na oslavu a byla opravdu výýýborná! Jen jsem si tu náplň zpestřila nadrobno nakrájenou kápií a petrželkou. Ale mohu opravdu doporučit i příprava je poměrně rychlá, ač se to nezdá...

  • Anonym
    Anonym |

    8. 3. 2006 13:18

    A dáváte tu šunku i nad sebe, nebo jen vedle sebe aby se překrývala? A ty ingredience smícháte dohromady?Aby to nebylo moc tenké

  • Lucka N.
    Lucka N. |

    18. 1. 2006 12:36

    Výborné!! Zkoušela jsem minulý víkend na rodinnou oslavu a mělo to velký úspěch, vypadá to hezky a skvěle to chutná, jen se po tom zaprášilo.

  • Anonym
    Anonym |

    16. 3. 2005 10:19

    Prosím Vás, kolik je té Lučiny v gramech?Mám 200 g vaničku a zdá se mi to moc. Děkuji, Lenka

  • Jarka L.
    Jarka L. |

    7. 2. 2005 10:08

    Do náplně jsem přidala třený česnek se solí pro ostřejší chuť a nadrobno pokrájenou červenou kapii pro "křupnutí". Vše vypadalo a chutnalo skvěle! U hostů jsem sklidila úspěch. Určitě zopakuji.

  • Lenka
    Lenka |

    24. 5. 2004 21:23

    Velmi chutné, nenáročné na čas a dovednosti.Ta náplň si přímo říká o něco zeleného - petrželka,pažitka apod. Vitamínů není nikdy dost !

Abecední seznam: