Šťáva z černého rybízu II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg černý rybíz otrhaného a propláchnutého
    • 1,1
      kg cukr krupice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do 3 litrové sklenice nasypeme vrstvu cukru, přidáváme rybíz a prosypáváme jej cukrem, až rybíz spotřebujeme. Zbylý cukr nasypeme ve vrstvě opět nahoru. Sklenici povážeme celofánem a uložíme v chladu a temnu. Nejdříve po 3 týdnech šťávu slijeme do skleniček, opatříme víčky a uložíme do chladničky.

Komentáře k receptu

  • Monika
    Monika |

    18. 5. 2006 14:34

    Dala by se prosím udělat stejným způsobem šťáva i z jiného ovoce?/z rybízu nebo malin/?