Špenátová příloha po italsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: haluška50

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmažíme do sklovita pórek pokrájený na slabé nudličky. Přidáme rýži a špenát orestujeme a odstavíme, ochutíme pepřem, solí, majoránkou, česnekem, vmícháme žloutky, sýr a sníh z bílků. Vlijeme do chlebíčkové formy, posypeme hojně sýrem a pečeme cca 30 minut. Výborná příloha k masu.

Komentáře k receptu

  • englicka marketa
    englicka marketa |

    8. 12. 2006 15:32

    používám listový mražený od nowaca...

  • Markéta Borkovcová
    Markéta Borkovcová |

    8. 12. 2006 11:36

    Chtěla bych se zeptat, jestli ten špenát je protlak a nebo listový. Děkuji

Abecední seznam: