Jablečný křen
Smetanový dortík
Domácí pribináček smetanový
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Dušená rýže
Piškotový kakaový dort
Krkonošská pohádka
Plněná cuketa II
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Sladké zapečené těstoviny s tvarohem
Slaný anglický koláč
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Kachní paštika
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Grilovaný Rump steak
Pečená mrkev s mrkvovým pestem
Gratinované brambory a batáty
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Croissanty: recept na francouzskou…
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pavlova s citronovým krémem