Smažené chalupářské ražniči

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Točený salám nakrájíme na silnější kolečka, sýr na kostky, slaninu dle obliby na menší či větší kousky, cibuli rozkrojíme na 4 díly a rozebereme na plátky. Vše střídavě napichujeme na špejle, obalíme jako řízek, ze všech stran smažíme. K tomu brambory a zeleninový salát.
2
Jak je uvedeno výše, můžeme přidat kousky jater, osolené kolečka cukety, žampióny, papriku, vše dle naší chuti a co zrovna máme.

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    17. 2. 2007 12:33

    luxusní jídlo,dávám za 1 oravdu neředit vajíčka vodou a pokud možno obalit 2 krát aspoň ve vejci a strouhance,olej dostatečně rozpálit a pak opravdu nic nevyteče.Moc chválím a určitě jsem to nedělala naposled

  • Hana Lorencová
    Hana Lorencová |

    25. 7. 2006 19:08

    Pokud použijete sýr s nižším obsahem tuku a v trojobalu všechno obalíte dvakrát, nic nevyteče.

  • Maruš
    Maruš |

    25. 7. 2006 15:11

    Při obalování tohoto ražniči si dávám záležet.vejce ničím neředím.A myslím,že taky záleží na použitém sýru.Je to jak se smaženým sýrem,ať dělám,co dělám,někdy mi zůstane snad jen ten trojobal.Ale jen občas.A sýry od různých výrobců se liší i když mají stejně % tuku.Tak mnoho zdaru!Já tímto jídlem spotřebuji vždy všechny zůstatky a kousky z lednice.(nějak nemám ráda slovo-zbytky).

  • Jana
    Jana |

    25. 7. 2006 14:26

    Zkoušela jsem,ale sýr se bleskurychle roztekl a nedalo se to nijak obrátit.Jinak chuťově dobré.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: