Sladké kuře z Lotyšska

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: evitschka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře a kolečka citronu naložíme do směsi oleje, medu a soli a necháme 2-3 dny marinovat. Pak kuře vyjmeme, posypeme mletou skořicí a z obou stran asi 3 minuty opékáme na oleji. Kuře vyjmeme a ve výpeku osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka. Až je cibule sklovatá, přidáme na kousky nakrájená jablka a porce kuřete, případně trošku podlijeme vodou. Dusíme, dokud není kuře měkké. Podle chuti můžeme přisolit nebo přisladit. Podáváme s vařenou rýží.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citron Jablka Kuřecí maso Med Olej Skořice Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: